Znanje je moć

Znanje je moć

Učenik Gimnazije Mladenovac, Nikola Kijanović, izborio plasman na čak četiri republička takmičenja u jednoj školskoj godini.

Izvor: www.gimnazijamladenovac.edu.rs

Da je znanje moć dokazao je bezbroj puta. Ovaj maturant  veruje da se trud uvek na kraju isplati. Kao glavno oruđe ističe — znanje, koje, kako kaže, ne može niko da mu oduzme.

Naime, Nikola Kijanović, učenik četvrte godine Gimanzije Mladenovac, izborio je plasman na čak četiri republička takmičenja u školskoj 2020/2021.godini. Reč je o takmičenjima iz jezika i jezičke kulture, Književne olimpijade , ruskog jezika i engleskog jezika.

Izvor: Facebook, Gimnazija Mladenovac

Njegova formula je —rad, ističe da treba uvek dati svoj maksimum — jer bez toga, kako navodi, nema uspeha. Osim toga, ništa manje bitnija ; ljubav prema predmetima


Meni lično nije bilo teško da se spremam ni za jedno od takmičenja. Čak naprotiv, bilo je zadovoljstvo učiti iz predmeta koje volim i kojima planiram još da se bavim u budućnosti 

Izvor:https://srpskijezikiknjizevnost1.wordpress.com/

Najveća podrška su mu , između ostalih i profesori.

„Profesori su, naravno, uvek tu da na različite načine pomognu u spremanju za takmičenje i otklone bilo kakve nedoumice, na čemu im neizmerno zahvaljujem“ , zaključuje Nikola.

Nikoli želimo puno uspeha na predstojećim takmičenjima.

Podelite članak sa drugima!

Jovana Simić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.