„Zlica“ sa Emom Stoun kao Kruelom od 27. maja u bioskopima

Foto: dominomagazin.com

„Zlica“ sa Emom Stoun kao Kruelom od 27. maja u bioskopima

„Diznijev“ film „Zlica“ reditelja Krega Gilespija, sa holivudskim zvezdama i dobitnicama najprestižnije filmske nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 27. maja. Ulaznice za projekcije filma već su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Zlica, čija je radnja smeštena u srcu Londona 70-ih godina, u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači, dvostruka oskarovka Ema Tompson (Howards End i Razum i osećajnost). Povezanost ovih dama pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

„U ovom filmu videćemo kako je postala zlikovac kakvog danas poznajemo“, rekla je u protagonistkinja filma Ema Stoun dodavši: „Jednom kad nabacite tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica.“

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je
nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada, dve decenije kasnije adaptirani lik iz čuvenog animiranog „Diznijevog“ filma 101 Dalmatinac, Zlica (Cruella) je potpuno originalna priča američkog studija o ženi specifične crno-bele kose, sa manipulativnim sklonostima i zlokobnim počecima.

U filmu Zlica reditelja Krega Gilespija, poznatog po drami Ja, Tonja, pored Eme Stoun i Eme Tompson, glume Emili Bičam, Marka Stronga, Pola Valtera Hauzera i drugi.

Izvor: RTS

Podelite članak sa drugima!

Dragana Jovanović

Zdravo, ja sam Dragana, imam 23 godine. Diplomirani sam filolog i trenutno na masterskim studijama srpske književnosti i jezika. Čitam, pišem prozu, književnu kritiku i veliki sam zaljubljenik u španski jezik i hispansku kulturu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.