”Zaječarac” donirao 100.000 obroka ugroženim građanima Srbije

Izvor: beta.rs

”Zaječarac” donirao 100.000 obroka ugroženim građanima Srbije

Zaječarsko pivo, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje “Miljenik potrošača”, u kategoriji “Pivo” u okviru kampanje “Srbija ima kvalitet”, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda, saopšteno je u četvrtak 13. maja 2021.

Ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, u četvrtak je zvanično uručeno predstavnicima kompanije, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Zaječarsko pivo je brend koji čuva svoju dugu tradiciju, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i originalnoj recepturi, prepoznatljiv je po svojoj crvenoj etiketi, očuvanju ćiriličnog pisma na ambalaži i jedinstvenom ukusu, poručeno je iz ove kompanije.

Group brand manager u kompaniji HEINEKEN Srbija Tamara Pajević, rekla je da je Zaječarsko pivo autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju.

“Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje “Miljenik potrošača”. Veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva, omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji”, istakla je Pajević.

Iz kompanije su istakli da je društveno odgovorno i održivo poslovanje, duboko ukorenjeno u sve korporativne i brend aktivnosti HEINEKEN-a Srbija, a samo kroz Zaječarsko brend u toku izazovne godine, realizovane su mnogobrojne aktivnosti.

U saradnji sa Bankom hrane, zajedno sa potrošačima Zaječarskog piva, donirano je 100.000 obroka za ugrožene građane Srbije, a akciji su se pridružili i zaposleni u kompaniji, koji su donirali hranu.

Izvor: beta.rs

Podelite članak sa drugima!

Marina Radan

Zdravo! Zovem se Marina i apsolvent sam srpske književnosti i jezika sa komparatistikom. Gajim veliku ljubav prema umetnosti i kulturi u širem smislu, a svoj doprinos ovim oblastima dajem pisanjem poezije i umetničke kritike. Sa velikim zadovoljstvom podržavam humanitarne i ekološke akcije, kao i sve entuzijstične, kreativne ideje iz ovih i drugih delatnosti.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.