Vrnjački karneval se vraća na velika vrata

Vrnjački karneval se vraća na velika vrata

Kao i svake godine, Vranjačka Banja se pridržava tradicije i ovog jula organizuju najbolji karneval do sad. Ove godine, karneval se vraća na velika vrata sa fenomenalnim repertoarom. Dobrog provoda smo se svi uželeli, pa tako su ljudi iz turističke organizacije obezbedili provod za sve generacije. Karneval počinje 11.jula i traje sve do 18. jula. Svakog dana dobra zabava i odlična muzika.

O KARNEVALU

Vrnjački karneval je manifestacija koja se održava u julu mesecu od 2005. godine u Vrnjačkoj Banji. Uz  Guču i Egzit ovo je najveća turistička manifestacija u Srbiji i predstavlja krunu dešavanja tokom sezone. Ova manifestacija okupi preko 200.000 posetilaca. Tokom nedelju dana u julu mesecuVrnjačka Banja održava se veliki broj maskenbala, festivala izložbi, koncerata, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja. Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka. Veliki broj karnevalskih grupa iz celog sveta učestvuje na Vrnjačkom karnevalu. Priznanje za dosadašnji rad predstavlja Turistički cvet za najbolju turističku manifestaciju.

Repertoar 2021.

Karneval otvara plesna grupa „Cubalcanica“, zgoni plesači i plesačice, a prava zabav se odigrava 16.jula kada će zgodne plesačice Brasil Bahia show dovesti atmosferu do usijanja i svima pomutiti razum.

Pored plesnih grupa, na repertoaru se nalaze i najpoznatije zvezde, kao što su Tony Cetinski, Tropico band, Severina, Slavko Banjac, Daniel Kajmakovski, Dušan Svilar, Rok Cirkus i drugi.

Neki od nastupa na karnevalu

Takođe, postiji i repertoar za najmlađe- veliki dečiji maskenbal Mari Mari. Mališani će moći da osvoje odlične nagarde od sponzora Jela Jagodina.

Vrnjačka Banja je definitivno ovog jula odličan izbor za odmor, za sve generacije, a sve ostale informacije o repertoaru možete da pronađete na facebook profilu https://www.facebook.com/tovrnjackabanja/

Nadamo se odličnom provodu!

Podelite članak sa drugima!

Lenka Pavlović

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.