Posetite Regionalni virtuelni sajam obrazovanja ,,Na koji ćeš faks?”

Posetite Regionalni virtuelni sajam obrazovanja ,,Na koji ćeš faks?”

U toku je Regionalni virtuelni sajam obrazovanja pod nazivom ,,Na koji ćeš faks?”.
Online platforma omogućava svima da se na jednostavan i brz način informišu o fakultetima i mogućnostima za dalje školovanje, bez obzira na njihovo mesto boravišta.

Na sajmu učestvuje preko 400 visokoškolskih ustanova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Severne Makedonije i Hrvatske. 

Foto:Promo

Posetioci sajma mogu da dobiju sve informacije o ustanovama i upisu na osnovne, master i doktorske studije. Takođe, mladi imaju priliku da postavljaju pitanja predstavnicima fakulteta, razmenjuju iskustva i slušaju predstavljanja visokoškolskih ustanova. 
Projekat je osmišljen kako bi se pomoglo mladima, da budu adekvatno informisani u vezi sa daljim  školovanjem i akademskoj budućnosti, bez obzira na njihovo mesto boravišta.

,,Cilj projekta je da dopremo do svih učenika i njihovih roditelja, bez obzira na njihovo mesto boravišta. Svi posetioci će moći da se informišu o uslovima upisa, studijskim programima i direktno komuniciraju sa predstavnicima visokoškolskih ustanova”, kažu iz organizacionog tima.

Foto: Promo

Virtuelni sajam obrazovanja je otvoren do 1. oktobra, a link pomoću kog se pristupa platformi je nakojicesfaks.com. Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan sa svih tipova mobilnih telefona i računara sa internet konekcijom.

Očekujemo vas na sajmu!

Podelite članak sa drugima!

Jovana Simić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.