Ulaznica za film „Čistač duše” – dve humanitarne poruke

Foto: Promo

Ulaznica za film „Čistač duše” – dve humanitarne poruke

Debitantski film Lane Radošević pod nazivom Čistač duše svoju premijeru imaće 20. decembra u Kombank dvorani sa početkom u 17.30 č, a za ulazak potrebno vam je samo da na svom mobilnom telefonu imate dovoljno kredita za dve poruke na 5757.

Naime, kako piše ekspres.netČistač duše je komedija koja prati vrtoglavu avanturu filmskog producenta i dramaturga, u nameri da obezbede sredstva za svoj film, kada njihov put promene neplanirane okolnosti. Oni završavaju u rukama ratnog veterana i seoskog ludaka, kojeg tumači Ljubomir Bandović, ubeđen da su oni reketaši.”

Osim Ljubomira Bandovića, u ovom kratkom filmu igraju i Tihomir Stanić, Andrija Dujović Duja, Milica Majkić, Nikola Stanković, Darko Ivić.

Reč je o crnoj komediji, o stvaranju filma iz pozicije producenta, koji je ujedno rediteljski debi Lane Radošević, dok se zasluge za produkciju pripisuju Prinći Production Beograd u ko-produkciji sa Jugo Film Production, ali i studentima Fakulteta dramskih umetnosti.

U saradnji sa fondacijom Podrži život ulaznica će biti dve humanitarne poruke na 5757, a takođe će se u saradnji sa organizacijom Dečiji svet prikupljati novogodišnji paketići.

Podelite članak sa drugima!

Dragana Jovanović

Zdravo, ja sam Dragana, imam 23 godine. Diplomirani sam filolog i trenutno na masterskim studijama srpske književnosti i jezika. Čitam, pišem prozu, književnu kritiku i veliki sam zaljubljenik u španski jezik i hispansku kulturu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.