„Španski metar”  u Beogradu i Novom Sadu

Foto: spanskimetar.rs

„Španski metar” u Beogradu i Novom Sadu

Zaljubljenike u španski film i hispansku kulturu obradovaće vest o održavanju trinaestog festivala španskog filma u Srbiji. Naime, prema saopštenju organizatora, objavljenom na zvaničnom sajtu festivala, „Španski metar” će biti održan u periodu od 20. maja do 6. juna 2021. godine.
Organizatori pozivaju posetioce da na vreme obezbede svoje karte na blagajnama filmskih sala. Kada je reč o Beogradu, projekcije će se realizovati u Jugoslovenskoj kinoteci (od 20. do 23. maja), Domu omladine (od 26. do 30. maja) i u Dvorani kulturnog centra (od 26. do 30. maja), dok će se od 3. do 6. juna najuzbudljiviji naslovi ovogodišnjeg festivalskog izdanja naći u Kulturnom centru Novog Sada.

Za sve one koji nisu u prilici da fizički prisustvuju filmskim projekcijama, određene filmove mogu pogledati u onlajn varijanti i to besplatno.

Kompletan program festivala koji će se održati na četiri kultne lokacije i satnice projekcija možete pogledati na sledećim linkovima: https://spanskimetar.rs/filmovi/2021/, https://spanskimetar.rs/program-2021/.

Podelite članak sa drugima!

Dragana Jovanović

Zdravo, ja sam Dragana, imam 23 godine. Diplomirani sam filolog i trenutno na masterskim studijama srpske književnosti i jezika. Čitam, pišem prozu, književnu kritiku i veliki sam zaljubljenik u španski jezik i hispansku kulturu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.