Španija pokrenula novu info platformu za turiste

Foto: wallpapersafari.com

Španija pokrenula novu info platformu za turiste

Planirate ovog leta da putujete u Španiju? Onda će vas sigurno zanimati da je Turistička organizacija Španije pokrenula novu platformu za strane turiste koji žele da posete Španiju.

Nova usluga koja ima simboličan naziv TRAVEL SAFE omogućava svim zainteresovanim osobama da provere aktuelne uslove ulaska u Španiju, ali i Covid-19 ograničenja koja su na snazi unutar Španije.

Travel Safe – sve informacije o ulasku u Španiju

Travel Safe sadrži ažurirani informativni sistem o ograničenjima putovanja, što znači da su sve potrebne informacije za planiranje putovanja iz 50 zemalja lako dostupne svima. Cilj ove inicijative je da pomogne putnicima da na siguran način organizuju putovanje u Španiju sa svim raspoloživim informacijama u vezi sa ograničenjima u vezi sa Covid-19, kao što su PCR testovi i karantini. Kompletna platforma je dostupna na španskom, engleskom, francuskom i nemačkom jeziku.

Ovu platformu mogu da koriste svi turisti koji planiraju putovanje u Španiju, jer će preko nje moći da saznaju uslove izlaska iz zemlje porekla, uslove ulaska u Španiju, opšte mere koje postoje u Španiji i zahteve za povratak u zemlju porekla. Takođe su dostupne detaljne informacije o konkretnim merama, koje su na snazi u svakoj autonomnoj oblasti.

Izvor: travelmagazine.rs

Podelite članak sa drugima!

Dragana Jovanović

Zdravo, ja sam Dragana, imam 23 godine. Diplomirani sam filolog i trenutno na masterskim studijama srpske književnosti i jezika. Čitam, pišem prozu, književnu kritiku i veliki sam zaljubljenik u španski jezik i hispansku kulturu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.