Serbia Open 2022

serbiaopen.org

Serbia Open 2022

Možda masters u Monte Carlu nije prošao onako kako je Novak Đoković planirao, ali to samo znači da je imao više vremena da se pripremi za ovogodišnji Serbia Open gde ga domaća pubilika sa nestrpljenjem očekuje i ona će mu verovatno biti veliki vetar u leđa.

serbiaopen.org

Serbia Open 2022 počinje 18. aprila i trajaće do 24. aprila što je ujedno i dan kada ove godine proslavljamo Uskrs. Turnir će se održati u Beograd na teniskim terenima “Novak” na Dorćolu. Pored Novaka Đokovića od domaćih tenisera igraće još i Filip Krajinović, Dušan Lajović,Hamad Međedović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Tu će naravno biti i neka ljubiteljima tenisia dobro poznata imena kao što su Karen Kačanov, Andrej Rubljov, Aslan Karacev, Fabio Fonini, Kristian Garin kao i Dominik Tim koji je dobri posebnu pozivnicu za turnir.

serbiaopen.org

Ovogodišnji turnir je i humanitarnog karaktera, jer će organizatori za svaku prodatu kartu da posade jedno drvo tako da je to još jedan razlog da posetitie ovaj turnir bar jedan od sedam dana koliko će trajati. Sadnja je predviđena na lokacijama koje obuhvataju površinu od oko 100 hektara. U ovoj nedelji pred početak turnira, sadnice će biti posađene i u Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu, Pančevu, Požarevcu, Zrenjaninu, Kuli, dok se sadnja nastavlja i od 17.aprila u Šapcu, Smederevu, Novom Sadu i Bačkoj Topoli kad počinju takmičenja u okviru TC Novak.

Cene karata se kreću od 750 dinara za prvi dan, pa sve do preko 250 000 za neko od mesta u VIP ložama. Većina karata je prodata, a karata za vikend skoro da nema tako da ako želite da uživate u tenisu i da gledate uživo kako igra najbolji na svetu bilo bi dobro da karte kupite što pre.

Podelite članak sa drugima!

Milica Dobrijevic

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.