Povratak u Hogvorts nakon 20 godina

Povratak u Hogvorts nakon 20 godina

Prvi Hari Poter film izašao je 2001. godine, danas – dvadeset godina kasnije vreme je da se prisetimo svih magičnih trenutaka iz našeg detinjstva! HBO Max nam je priredio poseban, dugoočekivani povratak u ovaj svet magije – specijal pod nazivom Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, čija premijera će biti prvog dana nove 2022. godine.

Fanovi širom sveta će moći da vide Danijela Radklifa, Ruperta Grinta i Emu Votson kako se vraćaju u omiljeni zamak svakog haripoterovca. Hogvorts izgleda isto kao i pre dvadeset godina i bez sumnje je i dalje pun tajni, opasnih kutaka i čarobnih momenata.

Ne samo da se naš omiljeni trio vraća, već i mnogo drugih zvezda iz ove filmske franšize, kao što su Tom Feltom, Helena Bonam Karter, Geri Oldman i Evana Linč. Ovo je prvi put da će se ova ekipa okupiti u tolikom broju od 2011. godine kada je izašao poslednji Hari Poter film.

HBO Max obećava da će ovo biti potpuno drugačije od običnog razgovora sa glumcima. Moći ćemo da doživimo ovaj svet magije ,,u prvom licu’’, što zvuči zaista jedinstveno. Očekuju nas razne scene koje su prvobitno izbačene iz filmova, stari snimci ovih voljenih glumaca kako se zabavljaju iza kulisa pre dve decenije kao i mnoga druga iznenađenja.

Zaista ne postoji bolji način da ljubitelji ovog serijala započnu novu godinu!

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts možete pogledati na HBO GO: https://hbogo.rs/ 1.1.2022. godine.

Izvor: www.wizardingworld.com

Podelite članak sa drugima!

Ina Nedić

1 Komentar

  • Savršeno za praznike! Baš sam se lepo obradovala. Svaka čast.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.