Počinje 29. BELEF

Počinje 29. BELEF

BELEF centar je osnovan jula 2004. kao gradska ustanova koja promoviše i produkuje vaninstitucionalne programe iz kulture. Proistekao iz Beogradskog letnjeg festivala, BELEF centar je koncipiran kao izuzetno mobilna organizacija koja deluje na svim gradskim prostorima i svim oblastima umetnosti i medija. Od manifestacija priprema i realizuje: Beogradski letnji festival, Dane Beograda, obeležavanje jubileja, istorijskih i svih drugih bitnih događaja vezanih za Beograd.

Ovogidišnji slogan festivala je vrlo jasan- Beograd živi.

Ove godine BELEF počinje 27.juna i traje do 10.jula. Kako prenose na zvaničnom sajtu: Ovogodišnje izdanje Beogradskog letnjeg festivala, naslanja se na iskustvo Beogradske letnje scene 2020. godine sa idejom da publici omogući premijerna izvođenja novih pozorišnih, igračkih i muzičkih predstava i koncerata, objedinjenih u okviru koncepta: beogradske premijere, nove predstave, novi autori, novi početak, koji bi dao ekskluzivitet izvođenjima u okviru Belefa u saradnji sa gradskim institucijama kulture, Univerzitetom umetnosti i umetničkim akademijama. „Novi početak“, to je osnovni koncept i slogan 29. BELEF-a.

Verujemo da će meseci pred nama biti sve bolji što se tiče epidemiološke situacije i da će publika uživati na festivalu. Toliko dugo smo bili “pod ključem” da verujem da će se ulaznice prodati brže nego što mislimo. Cena ulaznica, možete da pogledate na njihovom zvaničnom sajtu. https://www.belef.rs/index.php?lang=sr-cir

BELEF 2021 PROGRAM

Ono što možete, takođe, da nađete na njihovom zvaničnom sajtu jeste program. Predstave za sve generacije i svi žanrovi, kao što su Cigani lete u nebo, Ko je ubio Dzenis Dzoplin, Lavina, Lepa Brena prodzekt i drugi.

Takođe, na repertoaru su i predstave za najmlađe posetioce.

https://www.belef.rs/images/BELEF_2021_-_program.pdf

Ulaznice možete da kupite od sutra, 05.06.2021. godine, biletarnica Kulturnog centa Beograda na Trgu republike pored knjižare Vulkan.

Takođe, ostale informacije u vezi karata ili programa, možete da dobijete na broj telefona: 060 600 31 08

Podelite članak sa drugima!

Lenka Pavlović

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.