Najbolje aplikacije u 2021.

Najbolje aplikacije u 2021.

Svakog decembra, kompanija Google pravi godišnju listu najpopularnijih aplikacija. Medju njima se nalaze zabavne i edukativne aplikacije ali i one koje vam mogu pomoći oko vodjenja zdravog života. Sve aplikacije se mogu nabaviti preko Google Play prodavnice, a celu listu možete pogledati na linku: https://play.google.com/store/apps/editorial_collection/promotion_topic_bestof2021_xfn_web?hl=en_US&gl=US. Neke od njih su:

Balance

Izvor:https://lifehacker.com/10-of-the-best-android-apps-of-2021-according-to-googl-1848205308/slides/2

Balance je aplikacija za meditaciju koja vam nudi mogućnost da uz pomoć pregršt opcija napravite svoj personalizovan plan meditacije, prilagođen vašim potrebama i načinu života. U današnjem svetu punom stresa, meditacija je koristan metod za opuštanje, a ova aplikacija će vam pomoći da ostvarite maksimalne rezultate od svake pojedinačne seanse.

Speechify

Izvor: https://lifehacker.com/10-of-the-best-android-apps-of-2021-according-to-googl-1848205308/slides/7

Ako vam je ponekad zamorno za oči da čitate, a ne želite da uskratite sebi ovo zadovoljstvo, Speechify je idealna aplikacija za vas. Ona pretvara tekst u govor i tako vam omogućava da slušate svoje omiljeno štivo. Aplikacija podržava korišćenje 20 jezika i ima opciju izbora različitih glasova za čitanje.

Sleep Cycle

Izvor: https://lifehacker.com/10-of-the-best-android-apps-of-2021-according-to-googl-1848205308/slides/9

Sleep Cycle je aplikacija za ljude koji su zabrinuti za kvalitet svog sna i želeli bi da se bude odmorniji. Ona prati vaše navike u spavanju, analizira unete podatke i predlaže vam rešenja za unapređenja kvaliteta vašeg sna.

Canva

Izvor: https://lifehacker.com/10-of-the-best-android-apps-of-2021-according-to-googl-1848205308/slides/11

U slučaju da vam je Photoshop previše komplikovan, aplikacija Canva je dovoljno dobra, ali i jednostavnija alternativa. S njom možete lako dizajnirati postere, logotipe, banere i druge vizuale koji vam trebaju za ličnu ili komercijalnu upotrebu.

FWD

Izvor: https://lifehacker.com/10-of-the-best-android-apps-of-2021-according-to-googl-1848205308/slides/6

FWD je aplikacija za učenje digitalnog marketinga i proizvodnog menadžmenta. Ona će vas na vizuelno dopadljiv način upoznati sa ključnim idejama iz ovih oblasti i kroz praktične primere vam otkriti njihov značaj u modernom biznisu.

Izvori: City magazine, Lifehacker.com

Podelite članak sa drugima!

Andrijana Vranic

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.