Balkan Travel: vodič kroz čudesne lepote Srbije

Balkan Travel: vodič kroz čudesne lepote Srbije

 Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen je Srbiji i njenim prelepim destinacijama koje za čitaoce otkrivaju javne ličnosti i biće dostupan na kioscima u Srbiji i regionu, uključujući u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.

„Balkan Travel“  u ovom broju donosi niz zanimljivih priča o bajkovitim destinacijama u Srbiji, otkrivajući neobične podatke, zanimljivosti i predanja o Lepenskom viru, Đavoljoj varoši, kao i o drugim mestima o kojima se manje zna. Luksuzno dvojezično izdanje časopisa na više od 150 stranica predstavlja svojevrsni vodič u kojem poznati vode čitaoce kroz lepote Srbije na poseban način, svojim toplim i iskrenim pričama o Srbiji. Princeza Jelisaveta Karađorđević priča o srpskom gostoprimstvu i kutku Beograda u kojem posebno uživa, a za časopis o svojim omiljenim mestima u Srbiji govori Milica Mandić, srpska reprezentativka u tekvondou, poznati fotograf Brajan Rašić, umetnica Marina Abramović, glumac Branko Cvejić i mnogi drugi. Autentične priče o Srbiji sa primesom ličnog doživljaja i perspektive kroz iskustva poznatih ličnosti daju poseban šarm i jednu novu dimenziju časopisu otkrivajući mnoštvo informacija i zanimljivosti o Srbiji.

Luksuzni dodatak o banjama Srbije predstavlja kuriozitet i otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima u Srbiji, među kojima je prelepa Vrnjačka banja, biser srpskog spa turizma. Balkan Travel slikom i rečju čitaocima približava mnoge pojedinosti ove magično lepe destinacije u srcu Srbije. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju i rehabilitaciji i užicima koje nude wellness i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.

Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Izvor: https://balkantravel.rs/nekategorizovano/luksuzni-bilingvalni-magazin-o-putovanjima-uskoro-pred-citaocima-u-srbiji-i-regionu/

Podelite članak sa drugima!

Anđela Lađević

Zdravo! Ja sam Andjela, imam 25 godina i rodom sam iz Vršca. Završila sam medjunarodne studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a sada sam na master studijama-modul studije SAD-a. Volim da čitam, pišem, kao i da uživam u prirodi i sportu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.