Leonardo DiCaprio i Robert de Niro zajedno na filmskom platnu posle skoro 30 godina!

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 19: (L-R) Robert De Niro accepts the Screen Actors Guild Life Achievement Award from Leonardo DiCaprio onstage during the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721359 (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images for Turner)

Leonardo DiCaprio i Robert de Niro zajedno na filmskom platnu posle skoro 30 godina!

Duo iz snova igraće u novom filmu ”The Killers Of The Flower Moon”.

Kada su Leonardo DiCaprio i Robert de Niro poslednji put zajedno snimali (This Boy's Life 1993; Marvin's Room 1996), jedan je bio dečak, a drugi na vrhuncu svoje karijere. Dvadeset pet godina kasnije, obojica važe za jedne od najboljih glumaca današnjice. Zbog toga ne možemo da dočekamo novo filmsko ostvarenje u kome će se naći rame uz rame.

U pitanju je istorijska krimi-drama The Killers Of The Flower Moon, i to u režiji genijalnog Martina Scorsesea, a tema filma bazira se na nesrećnoj sudbini Osage Indijanaca iz Oklahome. Dok De Niro ima ulogu značajnog farmera, DiCaprio igra njegovog rođaka, dok će Lily Gladstone glumiti njegovu ženu.

Podsetimo se, na proleće prošle godine glumci i producenti ovog projekta pokrenuli su humanitarnu akciju za borbu protiv korona virusa. Oni su pozvali fanove da doniraju novac putem platforme All In Challenge, a najvelikodušnijeg i najdarovitijeg su nagradili malom ulogom u ovom filmu.

Foto: Profimedia

Uspešnosti projekta doprinosi i kompanija Apple koja je odlučila da upliva u filmsku industriju. Ona je podržala ovaj film sa preko 200 miliona dolara, i to je samo početak njegove saradnje sa Hollywoodom.

Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da ovo nije jedini novi film u 2021. u kome Leonardo DiCaprio igra glavnu ulogu. Uskoro nam stiže i komična drama Another Round o četiri nastavnika koji počinju da konzumiraju alkohol svakog dana kako bi videli kako se to odražava na njihov privatni i poslovni život.

Tekst preuzet sa https://www.elle.rs/

Photo: cheatsheet.com

Podelite članak sa drugima!

Tijana Topalović

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.