KONTAKT konferencija od 24. do 26. marta

Izvor: http://www.kontakt.org.rs/

KONTAKT konferencija od 24. do 26. marta

Veliki regionalni događaj muzičke industrije, Kontakt konferencija održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022. na više različitih lokacija.

Najveći dogadjaj profesionalaca muzičke industrije održava se u organizaciji producentske kuće “Kontakt Konferencija”, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra Beoogradskih festivala CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Posle dva online izdanja, Kontakt 2022 održaće se uživo. Ova konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti. Najnovije, šesto izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Koncertni deo programa otvara nastup Nikole Vrankovića u Anti Shop Elektropioniru 24. marta sa početkom u 20h. Sledeći dan je rezervisan za nastup Obojenog programa sa početkom u 21h, a 26. marta u 21h po prvi put će zajedno nastupiti Rebel Star i Bohemija, kada će predstaviti svoje albume objavljene krajem prošle godine.

Poslednje večeri Kontakt konferencije nastupiće grupa Elemental u Domu omladine Beograd sa početkom u 20h.

Izvor: http://www.kontakt.org.rs/

Izložba dikitalnih crteža Branislava Babića Kebre održaće se u “Kuli” u Cetinjskoj ulici. Izložba će biti otvorena 24. marta u 17h.

Izložba fotografija Nemanje Djordjevića “Laneganov put ka sutrašnjici” biće postavljena u Anti Shop Elektropioniru. Otvaranje je 23. marta u 16h, a izložba traje 30. marta.

Detaljnije o Kontakt konferenciji možete pogledati na njihovom sajtu: http://www.kontakt.org.rs/

Izvori: http://www.kontakt.org.rs/ https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/kontakt_beograd/

Podelite članak sa drugima!

Andrijana Vranic