INTERFEST slavi punoletstvo

Izvor: Pixabay

INTERFEST slavi punoletstvo

Ljubitelji vina u Novom Sadu mogu biti zadovoljni, pred nama je novi INTERFEST festival vina koji slavi punoletstvo.

“Festival će se održati od 1. do 3. jula, od četvrtka do nedelje”, izjavila je Jadranka Beljan Balaban, portparol te manifestacije.

“Na Trgu Slobode, od 19 do 24 časa, svaki pomenuti dan, ćemo se na ovim vinskim danima družiti degustirajući najlepša vina Srbije i drugih zemalja. Na ulazu će posetioci moći da kupe čašu i vaučere za degustaciju” rekla je Balaban i dodala:

“Imamo godine imamo preko 80 izlagača, a primat imaju vinarije iz vojvođanskih vinogorja, a osim drugih srpskih vinarija tu su i najlepša vina sa Pelješca, Istre i drugih delova Slovenije, Mađarske, Crne Gore, BIH”.

Muzika se pažljivo bira, a za taj odabir je zadužen pijanista i muzički urednik Aleksandar Dujin, pa će tu malo od svega po malo, džeza, evergrin i roka.

Ovaj festival je specifičan po tome što vinari mogu direktno da prikažu svoju ponudu korisnicima, a izgleda da su se i jedni i drugi zaželeli ovih druženja jer je interesovanje baš veliko. 

Izvor: RTV https://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/u-susret-festivalu-vina-interfest_1253131.html

Podelite članak sa drugima!

Anđela Lađević

Zdravo! Ja sam Andjela, imam 25 godina i rodom sam iz Vršca. Završila sam medjunarodne studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a sada sam na master studijama-modul studije SAD-a. Volim da čitam, pišem, kao i da uživam u prirodi i sportu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.