Humanost spaja – Meridianbet podržao rad Fondacije „Budi human”

Humanost spaja – Meridianbet podržao rad Fondacije „Budi human”

Sportska kladionica Meridian podržala je rad Fondacije „Budi human”. Podrška ove društveno odgovorne kompanije je od izuzetnog značaja za jačanje administrativnih kapaciteta Fondacije.

Humanost je jedini centar koji treba da okuplja što veći broj ljudi, kako bi se ostvarili svi neophodni uslovi za pružanje pomoći deci kojoj je neophodno lečenje u inostranstvu.

„Sa velikim zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Fondacije „Budi human” da budemo njihovi prijatelji. Drago nam je što su u nama prepoznali kvalitet i što su baš nama uputili poziv za saradnju. Kompanija Meridianbet se zaista trudi da pomogne i izađe u susret svima kojima je pomoć potrebna. Zajedno sa njima, koji se toliko bore da skupe sredstva za djecu kojoj je pomoć potrebna, smatramo da ćemo uraditi velike stvari za njih. Deca su naša budućnost, i potrudićemo se da pomognemo što više kako bi što manje dece čekalo pomoć da pođe na lečenje“, naveli su iz kompanije Meridianbet.

Fondacija je do sada uspela da pošalje 31 mališana na lečenje i pomogne im da ostvare svoju šansu za srećnije i bezbrižnije detinjstvo.

Predstojeći planovi su da se u narednom periodu proširi delovanje Fondacije i da se pomogne starijima od 21 godine.

Iz kompanije su dodatno naglasili da će uvek podržati aktivnosti koje imaju cilj poput rada Fondacije.

Sportska kladionica Meridian prednjači na našem području po svojim humanitarnim akcijama. Izuzetno je pohvalna društvena angažovanost kojom podstiče celokupno društvo na humanost i solidanost.

Izvor: vijesti.me

Podelite članak sa drugima!

Marina Radan

Zdravo! Zovem se Marina i apsolvent sam srpske književnosti i jezika sa komparatistikom. Gajim veliku ljubav prema umetnosti i kulturi u širem smislu, a svoj doprinos ovim oblastima dajem pisanjem poezije i umetničke kritike. Sa velikim zadovoljstvom podržavam humanitarne i ekološke akcije, kao i sve entuzijstične, kreativne ideje iz ovih i drugih delatnosti.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.