Humanitarne akcije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Univerzitet u Beogradu, Ekonomski fakultet

Humanitarne akcije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Već dugi niz godina, uprava i studenti Ekonomskog fakulteta u Beogradu rado pokazuju svoju humanost. Tako su i ovog meseca organizovane humanitarne akcije o kojima će biti više reči u nastavku. Ako ste u mogućnosti, svratite u Kameničku 6 i obradujte mališane uoči novogodišnjih i božićnih praznika.

Pokloni za mališane iz Prihvatilišta za decu Beograda

Mališanima iz Prihvatilista za decu Beograda možete donirati slatkiše i slaniše, čarape i donji veš, kupke i kreme, četkice i paste za zube, novogodišnje ukrase i nove poklone (za decu od 7 do 18 godina). Navedene stvari se mogu doneti u Profesorski salon Ekonomskog fakulteta (na prvom spratu) sve do 27. decembra i to svakog radnog dana od 8 do 17 časova.

Akcija sakupljanja grickalica za decu sa Kosmeta

Tradicionalno, studentska organizacija Grupa za Spekof u saradnji sa humanitarnom organizacijom Svi za Kosmet i ove godine prikuplja priloge za paketiće za decu sa Kosmeta u vidu igračaka, slatkiša i grickalica. Postavljena je kutija ispred amfiteatra A1 na međuspratu, a akcija traje do 25. decembra, nakon čega će članovi Grupe za Spekof sastaviti paketiće i poslati ih organizaciji Svi za Kosmet.

Izvor: Instagram/grupazaspekof

Humanitarno stand up veče

Ukoliko ste ljubitelji dobrog humora i pritom želite da pomognete oboleloj deci na onkologiji u Tiršovoj, onda dođite u četvrtak 16. decembra u 20 časova u salu A5 na međuspratu Ekonomskog fakulteta u Beogradu i zabavite se uz našeg poznatog komičara Aleksandra Perišića. Cena karte je „smešna”, odnosno iznosi onoliko koliko vi odredite da priložite. Svi sakupljeni dobrovoljni prilozi će se donirati odeljenju onkologije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Izvor: Instagram/grupazaspekof

Za više informacija možete posetiti Instagram profile ekofbg i grupazaspekof.

Podelite članak sa drugima!

Nevena Ilić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.