Fondacija Tijana Jurić od sada i u Vlasotincu

Foto: tijana.rs

Fondacija Tijana Jurić od sada i u Vlasotincu

Nakon Subotice i Novog Sada, i Vlasotince je dobilo kancelariju Fondacije Tijana Jurić, koju će voditi dugogodišnji aktivista fondacije Jelena Đokić, profesor i humanitarni radnik.

Osnivač Fondacije Igor Jurić, izjavio je da je Fondacija dobila svoj ogranak u Vlasotincu „zbog dobrih ljudi uz koje je i sam postao bolji čovek, ali i zbog uvida u to da je i jugu Srbije potrebna podrška ove vrste“.

Otvaranje kancelarije i na jugu Srbije je bio logičan sled događaja. Na ovaj način, Fondacija će biti u mogućnosti da pomogne većem broju dece i roditelja, i još uspešnije sprovodi svoju misiju, a to je kreiranje bezbednijeg okruženja za decu i mlade.

Otvaranju je prisustvovao i Bratislav Petrović, predsednik opštine, koji je ukazao na brojne rizike sa kojima se najmlađi danas susreću.

Moramo stalno da budemo „budni“, da pazimo našu decu, da im budemo podrška i da ih edukujemo kako da se na bezbedan način suoče sa izazovima savremenog sveta – zaključio je Petrović.

Izvor: tijana.rs

Podelite članak sa drugima!

Dragana Jovanović

Zdravo, ja sam Dragana, imam 23 godine. Diplomirani sam filolog i trenutno na masterskim studijama srpske književnosti i jezika. Čitam, pišem prozu, književnu kritiku i veliki sam zaljubljenik u španski jezik i hispansku kulturu.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.