Erasmus studentska mreža-otvoren konkurs za volontere

Erasmus studentska mreža-otvoren konkurs za volontere

Erasmus studentska mreža otvorila je konkurs za volontere, prijava traje do 1. februara 2022. godine.

ESN BelUPgrade je deo najveće evropske studentske organizacije koja broji 529 lokalnih sekcija u 41 zemlji i trenutno ima preko 13 500 volontera. ESN je osnovan 16. oktobra 1989. s idejom da studenti pomažu studentima, što je i danas naš moto. ESN BelUPgrade deo je mreže od 2013. godine i od tada aktivno radi na integrisanju internacionalnih studenata u lokalnu zajednicu i pomaže im pri adaptaciji na novu sredinu kroz organizovanje raznovrsnih aktivnosti. Zbog lakše koordinacije, evidencije i rada podeljeni smo u četiri tima: Buddy tim, Event tim, PR tim i Edu tim, ali to ni u kom slučaju ne znači da smo mi jedni drugima rivali. Upravo suprotno! ESN BelUPgrade je mala porodica u okviru veće, panevropske, koja će vam pored mogućnosti da steknete nova znanja i veštine pružiti priliku da upoznate ljude iz različitih država, koji će vam postati prijatelji do kraja života, i omogućiti vam da i vi imate svoje Erazmus iskustvo čak iako ne odete na razmenu. (izvor https://belupgrade.esn.rs/)

Prijava je otvorena u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Ukoliko ste zainteresovani za nova poznanstva, upoznavanje novih kultura, učestvovanje projektima, ako želite da naučite neke nove veštine, ali i organizovanje događaja u najvećoj i najpopularnijoj studentskoj organizaciji koja ne radi samo u Srbiji, već i u Evropi, moguće je ako se prijavite.

ESM Srbija konstantno radi na usavršavanju i pomoć mladima u obrazovanju, ali i pomože stranim studentima u Srbiji. Neke od sekcija koje ESM Srbija radi su edukacija mladih, fizičko i psihičko zdravlje mladih, ekološka održivost. Prijava traje još koji dan, tačnije do 1. februara 2022. godine u 23:59!

Prijave za Beograd

Prijava za Niš

Prijava za Novi Sad

Podelite članak sa drugima!

Lenka Pavlović

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.