Emotivni Jokić: Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja

Foto: novosti.rs

Emotivni Jokić: Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja

As Denvera priznao šta je prvo što je kupio posle NBA ugovora

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je u ponedeljak veče “glavni gost” u dokumentarcu “Čovek koji pravi razliku” na RTS-u, a koji je posvećennjegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Tom prilikom Jokić je otkrio kako se prepao kada je stigao u Denver, ali i šta je sebi prvo kupio od novca koji je zaradio potpisivanjem NBA ugovora.

– Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam “došao do love.” Bože dragi – rekao je Jokić, a kasnije dodao:

– Kad sam došao u Ameriku, video sam da mogu da im ponudim tu neku raznovrsnost. Nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, ali mogu to, to, to, mogu svašta da uradim. Mi iz bivše Juge znamo da igramo, imamo tu neku lucidnost, to nešto malo… To nešto je jako malo, ali to malo je jako puno, ako znate na šta mislim.

Osvrnuo se Jokić i na to što je oduvek imao višak kilograma.

– Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sve kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. I taj neki period sam naučio nešto. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka.

Izvor: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3345489-emotivni-jokic-nazvao-sam-mamu-i-tatu-da-im-kazem-da-sam-potpisao-i-da-sada-mozemo-kupiti-konja

Podelite članak sa drugima!

Biljana Ilić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.