Clooes – nova aplikacija za praćenje izmena restrikcija za međunarodna putovanja

Foto: turistickisvet.com

Clooes – nova aplikacija za praćenje izmena restrikcija za međunarodna putovanja

Domaći tim Clooes kreirao je veoma korisnu i ažurnu aplikaciju čiji je osnovni cilj da pomogne ljudima da sa lakoćom prate izmene u restrikcijama vezanim za internacionalna putovanja.

 Aplikaciji se može pristupiti putem linka: https://app.clooes.com potpuno besplatno. 

Informacije koje Clooes pruža korisnicima su prikupljene isključivo sa sajtova ministarstava i vlada država, što ih čini relevantnim, i ažurirane su nekoliko puta dnevno. Time se obezbeđuje tačnost i preciznost informacija u svakom trenutku.

Trenutno, Clooes podržava informacije za putovanja u 54 države Sveta, uključujući Evropu, Ameriku, Ujedinjene Arapske Emirate, Katar, Egipat, Kanadu, Australiju, Singapur, dok tim konstantno radi na daljem širenju. 

Kako biste došli do željenih informacija, dovoljno je da odaberete početnu i krajnju tačku putovanja, i aplikacija će prikazati sve neophodne informacije za Vas kao što su potrebna dokumenta, potvrde o vakcinaciji, testiranju i uslovima karantina ukoliko je isti neophodan. Takođe, aplikacija pokriva informacije o mogućim zonama tranzita i restrikcijama za putovanje kroz njih. 

Putujte bezbedno i sa sigurnošću uz Clooes aplikaciju!

Izvor: https://www.turistickisvet.com/vesti/turizam/clooes—nova-aplikacija-za-pracenje-izmena-restrikcija-za-medjunarodna-putovanja.html

Podelite članak sa drugima!

Biljana Ilić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.