Avanture za celu porodicu u Muzeju iluzija ovog leta

Foto: Muzej iluzija.rs

Avanture za celu porodicu u Muzeju iluzija ovog leta

Spremite se za „Leto Iluzija 2.0“, manifestaciju koju organizuje Muzej iluzija u Beogradu.

Foto: Muzej iluzija.rs

Svečano otvaranje manifestacije obeležiće „Humanitarno veče poezije sa Markom Miloševićem“. U večernjim satima 10. juna, pesnik Marko će predstaviti svoje dve knjige poezije kao i delove nedavno premijerno prikazanog filma „Pobeda sebe“. Ceo prihod od dobrovoljnih priloga biće doniran Svratištu za decu u Beogradu. Zbog epidemiološke situacije broj mesta će biće ograničen, a prijave za događaj će ići putem emaila: info@muzejiluzija.rs

O nama – Museum of Illusions
Izvor: Muzej iluzija.com

U periodu od 15. juna do 15. avgusta, svakog utorka od 18 do 19 časova u Muzeju iluzija će se održavati „Potraga za godišnjim odmorom“. Porodice će se uz dodatke letnjih rekvizita takmičiti da u što kraćem vremenu reše postavljene zadatke a finalne ekipe će se boriti za vrednosne vaučere turističke agencije koja je i sponzor aktivnosti.

Svaka sreda tokom trajanja ove letnje avanture biće vesela sreda za sve ljubitelje iluzije, nauke i zabave jeć će moći da posete Muzej iluzija uz popust od 20% na sve tipove karata.

„Potraga za izgubljenom istorijom“ održavaće se u prostoru Barutane JP „Beogradska Tvrđava“ svakog četvrtka od 18 do 19 časova uz prethodnu najavu. Porodice koje se odluče za takmičenje u ovom mističnom ambijentu očekuju nagrade sponzora.

Izvor: https://kulturnikisobran.com/avanture-za-celu-porodicu-u-muzeju-iluzija-ovog-leta/

Podelite članak sa drugima!

Jovana Simić

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana.